contact - reservaties - info

Reservaties

Abonnementsprijs Internationaal Orgelfestival: € 35
Abonnementprijs Orgelfestival Brugge: € 35

U kan ere-lid worden van de Orgelkring Adriaen Willaert door een storting van
€ 100 uit te voeren op het rekeningnummer BE 24 7380 1158 3438 met maatschappelijke zetel Guido Gezellelaan 20, 8800 Roeselare. Met uw lidmaatschap wordt u persoonlijk uitgenodigd op de concerten en persconferenties en kan u alle concerten vanaf de eerste rij gratis bijwonen, gevolgd door een receptie. U wordt tevens als ere-lid vermeld op deze website (tenzij anders gewenst) en u ontvangt een kwijtschrift voor uw belastingaangifte.

Ere-leden

Organ Association Adriaen Willaert


Eric Hallein

Roeselare

info@organassociation-adriaenwillaert.com

BE 24 738 0115834 38

KREDBEBBAbonnementen en ere-leden

Met trots stellen we u onze ere-leden voor:


de heer Joos Marichal

de heer Luc Hollevoet

de heer Etienne Vermeersch

mevrouw Marie-Christine Verbrugghe

mevrouw Cécile Lippens

Crowdfunding orgel Heilig Bloedbasiliek

Het orgel in de Heilig Bloedbasiliek Brugge is aan restauratie toe. U kan dit project financieel steunen door een gift te storten op het rekeningnummer BE53 7440 7770 3053 met vermelding: 'gift- Heilig Bloed Basiliek'. Meer info.

Dit ensemble werd in 2017 opgericht in het kader van de Orgelkring Adriaen Willaert. Het ensemble wil zich in hoofdzaak toeleggen op een repertoire dat zingbaar is voor een kleine en zelfs wisselende bezetting. Dit betekent dat het ensemble zowel gemengd als in een dames - of heren formatie kan functioneren.

Het is de bedoeling om voor ieder project  minstens één werk van Adriaen Willaert of van een streek- en / of tijdgenoot te programmeren. Daarnaast wil het ensemble ook composities van latere tijdperken brengen al dan niet onder begeleiding van een “klavierinstrument “, orgel, klavecimbel of piano.

De directie gebeurt in principe vanuit het klavierinstrument.

Het ensemble werkt projectmatig en wil jaarlijks twee concerten/optredens verzorgen ondermeer te Brugge in de H.Bloedbasiliek en daarnaast in de brede omgeving van Roeselare - Ieper. De zangers worden dan ook gerekruteerd uit deze regio.

Het ensemble staat onder leiding van Eric Hallein.


Vocaal Ensemble Adriaen Willaert

Boek te koop 'De Groote oorlog en het orgelpatrimonium van het Terf' voor de prijs van 30 euro.